Vier Pasen met de bunny-producten van VanZus

Vier Pasen met de bunny-producten van VanZus

De paashaas komt langzaam weer aanhuppelen. Naast heel veel paaseieren heeft hij heel wat leuke bunny-producten van VanZus in zijn mandje die leuk passen bij Pasen. Denk aan stoepkrijt van TWEE in de vorm van paashaasjes of eieren, de schattige Little bunny collectie van Little Dutch of de bunny accessoires van Rockahula. In dit blog lichten wij een aantal producten uit die helemaal in het thema 'Pasen' passen!

 

Een Pasen vol plezier, lekker eten en een mooie paastafel

Pasen staat vaak in het teken van een paasontbijt, lunch of brunch met familie. Een mooi gedekte tafel met vrolijke kleuren waarop allerlei lekkers staat. En laten we eerlijk zijn, wie krijgt er nou genoeg van die schattige konijnendecoraties? De kids maak je helemaal blij met een bijpassende slab en beker van de bunny tokki-collectie van Konges Slojd. Om de paastafel helemaal af te maken, kun je de Little Lights bunny lamp erop zetten. Die is natuurlijk het hele jaar door leuk in de kinderkamer!

 

Ga voor die lente-look

Om de paasoutfit van de kinderen compleet te maken hebben we bij VanZus de leukste accessoires. Zo hebben we van het merk Rockahula verschillende haaraccessoires zoals speldjes, elastiekjes, diademen en scrunchies met bunny's erop. Of steel de show met het ditsy hoppy bunny tasje

 

Konijnenknuffels voor de allerkleinsten

Deze Pasen vergeten we ook de allerkleinsten natuurlijk niet. Zo hebben we de schattige Little bunny collectie van Little Dutch met allerlei schattige producten, zoals knuffels, muziekmobiels, en rammelaars. Ook van andere merken hebben we lieve konijnenknuffels, zoals van Konges Slojd en vergeet vooral niet de fijne Moonie humming bunny knuffellamp in verschillende kleuren. Deze lamp zorgt ervoor dat jouw kleintje na het eten weer heerlijk in slaap valt.

 

Op zoek naar de paaseieren

Wat is Pasen zonder een eierspeurtocht na het eten? Verstop de eieren in de woonkamer of ga voor een grotere uitdaging de tuin in. En nadat alle eieren zijn gevonden, is het tijd om te genieten van een smakelijke paasbrunch.

 

Alles voor een vrolijk Pasen

Bij VanZus vind je alles om jouw Pasen een stuk leuker en speelser te maken. Zo kunnen de kinderen buiten aan de gang met het stoepkrijt van TWEE in de vorm van konijntjes, of kunnen zij zich binnen vermaken met producten als het Mrs Ertha bunny balance spel. Voor de allerkleinsten hebben we schattige bunny knuffeldoekjes van onder andere Roommate, activiteitenringen van Konges Slojd en washandjes van Fabelab.

 

Huppelen de bunny-producten al jouw winkelmandje in? Bestel ze nu om jouw paasfeest compleet te maken!

Related posts