0

Whoopwhoop, er is een baby geboren. Je hebt misschien wel een nichtje of een neefje gekregen of je beste vriendin gaat bijna bevallen… Maar hoe kun je nu echt nog verrassen als je op kraamvisite gaat? Wij hebben de leukste kraamcadeaus op een rijtje, niet alleen leuk om te geven maar nog veel leuker om te krijgen!

Gepersonaliseerde cadeaus

Bij VanZus zijn we gek op gepersonaliseerde cadeaus, want specialer kun je het niet maken denk wij! De gepersonaliseerde koffertjes, zijn bijvoorbeeld heel leuk met naam en soms zelfs geboortedatum, maar ook heel praktisch omdat de kleine prulletjes er makkelijk in opgeborgen kunnen worden. De koffertjes zijn ook een enorm leuke basis voor een cadeaupakket. Zo kun je rompers en spaarpotten matchen met het koffertje om er een geheel van te maken. Tip VanZus: In deze bizarre tijden is het helemaal niet gek wanneer je soms wel weken of maanden na de geboorte van een kleintje op babybezoek gaat. Let dan goed op welke maat romper of t-shirt je dan cadeau geeft. Misschien is de newborn dan allang uit maatje 56 gegroeid!

Praktische cadeaus

Praktisch en heerlijk zacht, wie wilt dat nu niet? Hydrofieldoeken en dekentjes van de mooiste merken zoals Bamboom en Meyco.

           

Cadeaupakketten

Makkelijker kunnen we het je niet maken met leuke cadeaupakketten. Samengestelde cadeaupakketten zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Kies degene die jij het beste bij het nieuwe gezin vindt passen en als het even kan, personaliseer het. Niets is leuker om lekker veel uit te pakken! 

Verzorging

De heerlijke huidverzorging van Naïf gunnen we iedere mama en newborn wel! Het ruikt heerlijk, maakt de huid zijdezacht en zit in leuke flesjes verpakt. Maakt een pakketje of kies 1 van de producten om een kleinigheidje te geven.

Speelgoed

De eerste periode speelt een newborn natuurlijk nog niet. Maar na een tijdje wilt de kleine spruit de wereld gaan ontdekken! Knuffels met geluidjes, zachte bijtringen en rammelaars zijn daarom perfect om als kraamcadeau te geven! Tip VanZus: let bij het kopen van speelgoed (niet alleen als kraamcadeau) goed op de aangegeven leeftijdscategorie. 

         Bijtring Eef Lillemor  

Uiteindelijk is het meebrengen van een kraamcadeau altijd super leuk en kun je eigenlijk niet mis. Wat ons betreft: volg altijd je eerste gevoel wat bij diegene past en maak het niet te gek!

Post comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.