Onze favoriete collectie van Konges Slojd: Juno!

Onze favoriete collectie van Konges Slojd: Juno!

Wie het merk Konges Slojd kent, kent vast ook de populaire Juno-collectie. Twee keer per jaar lanceert dit Deense merk een nieuwe Juno-collectie met nieuwe printjes. Deze collecties bestaan uit de bekende bomberjasjes en bijpassende rugzakken voor kinderen. Bovendien voegen ze ook vaak extra items toe naast de tweejaarlijkse collectie, zoals wanten en limited edition jasjes. VanZus verkoopt dit merk al jaren en wij zijn altijd weer enthousiast over de schattige printjes die ze maken. In dit blog nemen we je mee naar de AW24 collectie van dit jaar en laten we je zien hoe je deze geweldige bomberjasjes kunt combineren met de rugzakken.

Konges Slojd juno

 

Frappé

Deze nieuwe print is onze favoriet! De Juno bomberjas frappé heeft een vrolijke lichtgele kleur met pailletten en heeft mooie sterren en een maantje op de voor- en achterkant staan. Je combineert deze met de Juno quilt rugzak midi frappé, waar dezelfde sterren en maantjes op staan met pailletten.

 

Laurel oak

De laurel oak print heeft dit jaar een mooie groene kleur met dino’s erop. Supercool voor jongetjes die helemaal fan zijn van deze dieren! Het bomberjack heeft op de voorkant één dino staan en op de achterkant staan twee dino’s met een palmboom en de maan. De Juno quilt rugzak midi laurel oak past hier perfect bij!

 

Tuscany

Tuscany heeft de bekende cherry print van Konges Slojd. Die blijft elk jaar weer terugkomen en niet zonder reden! Op de voorkant van het jasje staat een kersje en op de achterkant staat een grote kers met de tekst ‘cherry berry bestie’ met hartjes. Zo schattig! Ook dit jasje is te combineren met een de Juno quilt rugzak midi tuscany met dezelfde print.

 

Tradewinds

Wie houdt van hondjes zit helemaal goed met de tradewinds print. Op de voorkant van het jasje staat een envelop waar een hartje uit komt, en op de achterkant staan twee verliefde poedels, die ook op de Juno quilt rugzak midi tradewinds terugkomen. De tradewinds items hebben een mooie blauwe kleur.

 

Tobacco brown

Naast de kersjes zijn ook de citroentjes een NOOS (never out of stock) print. Gecombineerd met de mooie geelbruine kleur krijg je een superleuke nieuwe print! Op de jas staat een citroen met de tekst ‘sweet and sour’, evenals op de Juno quilt rugzak midi tobacco brown.
 

Total eclipse, kalamata en canyon rose

Wat extra Juno bomberjasjes die wij hebben zijn total eclipsekalamata en canyon rose. Total eclipse heeft een donkerblauwe kleur met een zwaan van pailletten op de achterkant met de tekst ‘night swimming’. Kalamata is een stoere print met een krokodil op de achterkant met de tekst ‘I might bite’. Canyon rose heeft een leuke touch, namelijk ruches op de voorkant! Op de achterkant staat een prachtige prinses.

 

Kortom, er is genoeg keuze! Bij elke collectie zit wel iets leuks voor iedereen. Welke Juno print is jouw favoriet?

Artículos Relacionados