frigg

Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Frigg speen moon is een fijne fopspeen als je zowel veiligheid als design zoekt. 100% natuurlatex. Ook geschikt bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes. Mooi zachtgeel.
  Frigg speen moon is een fijne fopspeen als je zowel veiligheid als design zoekt. 100% natuurlatex. Ook geschikt bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes. Mooi zachtgeel.
  Vanaf € 4,50
  Frigg speen Moon
 2. Frigg speen rope is een fijne fopspeen als je zowel veiligheid als design zoekt. 100% natuurlatex. Ook geschikt bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes.
  Frigg speen rope is een fijne fopspeen als je zowel veiligheid als design zoekt. 100% natuurlatex. Ook geschikt bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes.
  Vanaf € 4,50
  Frigg speen Rope
 3. Frigg speen daisy night is een glow in the dark, veilig en met mooi design. 100% natuurlatex. Ook geschikt bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes.
  Frigg speen daisy night is een glow in the dark, veilig en met mooi design. 100% natuurlatex. Ook geschikt bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes.
  Vanaf € 4,50
  Frigg speen Daisy Night
 4. Frigg speen daisy bloem, een fopspeen als je zowel veiligheid als design zoekt. 100% natuurlatex. Ook als speen geschikt bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes (vrij van BPA).
  Frigg speen daisy bloem, een fopspeen als je zowel veiligheid als design zoekt. 100% natuurlatex. Ook als speen geschikt bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes (vrij van BPA).
  Vanaf € 4,50
  Frigg speen Daisy Bloom
 5. Frigg speen daisy is een fijne fopspeen als je zowel veiligheid als design zoekt. 100% natuurlatex. Ook een geschikte speen bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes (vrij van BPA).
  Frigg speen daisy is een fijne fopspeen als je zowel veiligheid als design zoekt. 100% natuurlatex. Ook een geschikte speen bij borstvoeding en van prematuur tot dreumes (vrij van BPA).
  Vanaf € 3,50
  Frigg speen Daisy
Desc

5 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
To Top