SKU
1011035

My Baby Book invulboek

€ 49,95
Hiermee kan je alle belangrijke mijlpalen van je pasgeboren baby vast te leggen, van zwangerschap tot 5 jaar, en helpt je alle belangrijke momenten bij te houden die je de komende jaren wilt onthouden.
Met dit My Baby Book invulboek kan je niks meer vergeten van de eerste periode van jouw kleintje. Hiermee kan je alle belangrijke mijlpalen van je pasgeboren baby vast te leggen, van zwangerschap tot 5 jaar, en helpt je alle belangrijke momenten bij te houden die je de komende jaren wilt onthouden.
 
Er is voldoende ruimte om de eerste woorden, stappen en driftbuien van je baby op te schrijven. In het invulboek staan genoeg vragen zodat je genoeg inspiratie krijgt om te schrijven. Er blijft genoeg ruimte over om je eigen inhoud toe te voegen.
 
Het is het perfecte cadeau voor een aanstaande of nieuwe ouder, en de genderneutrale pagina's maken het geschikt voor zowel babymeisjes als babyjongens. Het boek heeft een verrborgen Wire-O-binding systeem, waardoor er meer foto's in het boek kunnen worden toegevoegd.
 
Specificaties: 
• Merk: Blush and Gold
• Afmeting: 28 cm hoogte x 24,7 cm breedte x 3,8 cm diepte
• Gewicht: 1085 gram
• Hardcover met Wire-O

 

Meer informatie
Kleur boeken Grijs
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
To Top