SKU
1020011

Siliconen kom beer dusty mauve

€ 18,95
De siliconen kom beer dusty mauve van The cotton cloud is een schattig kommetje in de vorm van een beer met een zuignap aan de onderzijde. Hierdoor blijft de kom stevig staan op de tafel of het blad van de kinderstoel zonder te verschuiven. Geschikt voor zowel baby, peuter als kleuter.

De siliconen kom beer dusty mauve van The cotton cloud is een schattig kommetje in de vorm van een beer met een zuignap aan de onderzijde. Hierdoor blijft de kom stevig staan op de tafel of het blad van de kinderstoel zonder te verschuiven. Handig wanneer baby of peuter zelf gaat proberen met eten, maar ook bij grijpgrage handjes is het fijn als de kom niet verschuift. Het voorkomt een hoop geknoei.

Geschikt voor baby, peuter en kleuter. Ideale kom voor de baby- of peutermaaltijd, fruit, pap of yoghurt. De berenkom is gemaakt van food-grade siliconen. Dit wordt ook bij een warme maaltijd niet heet aan de buitenzijde. De kom is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kijk ook eens naar de bijpassende producten, zoals bestek, lunchtrommels en bekers.

 

Specificaties:

Geschikt voor vaatwasser en magnetron.

Merk: The cotton cloud

Kleur: dusty mauve (roze)

Materiaal: 100% foodgrade siliconen, vrij van BPA en ftalaat

Meer informatie
Kleur kinderserviesset Mauve
To Top