Back to school: klaar voor een frisse start met VanZus!

Back to school: klaar voor een frisse start met VanZus!

De zomervakantie is voorbij en dat betekent maar één ding: het is weer tijd om terug naar school te gaan! Geen stress, want bij VanZus hebben we alles wat je nodig hebt om het schooljaar met een frisse start te beginnen. Van trendy rugtassen tot de nieuwste lunchboxen, we hebben alles om jouw schooltijd onvergetelijk te maken. Lees snel verder om erachter te komen welke musthaves je zeker niet mag missen!

 

De perfecte rugzak
Een goede rugzak is essentieel voor een succesvol schooljaar. Bij VanZus vind je een breed assortiment aan rugzakken die niet alleen functioneel, maar ook super stylish zijn. Of je nu houdt van de hippe Liewood prints, de dierlijke tassen van Trixie of liever een strakke, minimalistische look van Jollein, wij hebben de perfecte rugzak voor jou. Met onze rugzakken van Liewood, Konges Slojd, Jollein, Trixie en Done by Deer steel jij zeker de show op school!

 

De hippe lunch- en snackboxen
Een goede lunch en een gezonde snack tussendoor zijn essentieel voor een energieke schooldag. Bij VanZus hebben we een breed assortiment aan broodtrommels en snackdozen van Mushie, Little Dutch, Liewood, Done by Deer en Konges Slojd. Onze lunchboxen zijn niet alleen praktisch, maar ook superleuk! Wat dacht je van de Liewood Arthur, Carin of Elinda lunchboxen met allemaal verschillende compartimenten? Zo blijft alles netjes gescheiden en ziet het er ook nog eens aantrekkelijk uit voor de kids. Om de lunch extra vers te houden op warme dagen, kun je er een koelelement bij doen.

En ken jij de herbruikbare travelbags van Liewood al? Deze zakjes zijn lekvrij en perfect voor onderweg. Als de snack of lunch op is, neemt het geen ruimte meer in in de tas. Superhandig!

 

Welke drinkfles kies jij?

Hydratatie is key, vooral tijdens een lange schooldag. Met onze drinkflessen zorg je ervoor dat je kind altijd voldoende water bij zich heeft. Van vrolijke prints tot stoere designs, er is voor ieder wat wils. Alle flessen zijn lekvrij en makkelijk schoon te maken, perfect voor dagelijks gebruik. Kies jij een drinkfles, schoolbeker, rietjesbeker of thermosfles voor in de rugzak of zijvakje van de schooltas?

 

Dus, maak je klaar voor het nieuwe schooljaar! Met de producten van VanZus begin je niet alleen goed voorbereid, maar ook nog eens in stijl. Check snel onze website voor de laatste trends en musthaves. Veel succes en vooral veel plezier op school!

Related posts