De VanZus vakantie-essentials voor volwassenen (zonder kinderen)

Blog De VanZus vakantie-essentials voor volwassenen (zonder kinderen)

Bij VanZus ben je misschien bekend met alle leuke producten voor baby’s, kinderen en ouders. Van schattige kleding tot speelgoed en van kinderservies tot luiertassen, de webshop is een vertrouwd adres voor alles wat met ouderschap te maken heeft. Maar wist je dat VanZus ook voor niet-ouders een fantastisch aanbod aan handige producten heeft? In dit blog laat ik je zien wat mijn favoriete vakantie-essentials zijn en hoe VanZus ook voor volwassenen zonder kinderen de leukste stijlvolle en praktische kwaliteitsproducten biedt.

 

On the go: mijn favoriete handbagagetas

Wie zegt dat luiertassen alleen voor moeders zijn? Ik nam de Jollein luiertas puffed biscuit mee op vakantie en wát een fijne tas is dat zeg! Lekker stevig, groot genoeg voor al mijn spullen (en dat zijn er nog al wat) en super trendy door de puffy look in mijn favoriete kleur, beige. De binnenkant heeft een leuk patroontje en er zitten 3 handige vakken in, waardoor mijn waterfles op zijn plek blijft zitten en ik alles goed terug kan vinden. Er zit weliswaar een luiermatje bij de tas, maar goed, die heb ik maar aan een zwangere vriendin gegeven. Echt een ideale handbagagetas voor op vakantie, maar ik ga hem ook zeker thuis blijven gebruiken!

Jollein luiertas puffed biscuit - VanZus

 

Keep it cool: deze thermosfles verlaat mijn zijde nooit

Op vakantie is het extra belangrijk om goed gehydrateerd te blijven door de vaak hoge temperaturen. En wat is er nou lekkerder dan koud water als het buiten bloedheet is en het zweet van je afdruipt? Met de Liewood stork waterfles sandy blijft je drankje lekker koel, zelfs wanneer de drinkfles in de zon staat! Het tuitje duw je omhoog als je wilt drinken en weer terug als je klaar bent met drinken (morsvrij). De fles lekt niet en er zit een siliconen hoes omheen waardoor hij gemakkelijk vastpakt en goed blijft staan. Het design is ook erg mooi, natuurlijk weer in mijn favoriete kleur. De thermosfles is ook beschikbaar in de kleuren blauw, roze en lila, dus zelfs als je geen beige-fan bent zit er vast een leuke kleur voor je bij! 

Liewood stork waterfles sandy - VanZus

 

Let’s go to the beach: de perfecte strandtas waar alles in past

Tijd om naar het strand te gaan en te zonnebaden. Ik was op zoek naar een ruime en stijlvolle strandtas die dicht kan om zand buiten te houden en die heb ik gevonden in de Jollein embroidery shopper biscuit! De tas biedt genoeg ruimte voor je strandlaken, zonnebrandcrème en andere strandbenodigdheden, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat er geen zand in komt. Bovendien stop je kleine spullen veilig weg in het vak aan de binnenkant. Wat ook handig is, is dat de shopper heel licht en dun is, waardoor hij weinig ruimte in je koffer inneemt, ideaal! Met deze praktische strandtas aan je zijde ben je klaar voor een heerlijk dagje strand.

Jollein shopper embroidery - VanZus

 

Snack time: deze lunchbox houdt je snackjes vers

Soms kan het handig zijn om wat te eten mee te nemen als je op pad gaat, zodat je altijd voorbereid bent als je ineens trek krijgt. Vroeger nam ik altijd snackjes mee in zakjes, maar eigenlijk is het veel handiger om ze in een lunchbox mee te nemen. Zo blijven mijn koekjes, broodjes of fruit vers en worden ze niet platgedrukt in mijn tas. De broodtrommel van Fabelab in de kleur lila ziet er mooi uit en is dus niet alleen geschikt voor kinderen! Beschikbaar in 1- of 2-laags en je kunt hem sluiten met het meegeleverde elastiek.

Fabelab lunchbox lila - VanZus

 

Coffee to go: je favoriete drankje bij de hand

Of je nou met de auto of het vliegtuig op vakantie gaat of gewoon onderweg bent, het is altijd fijn om je eigen drankje mee te kunnen nemen. Zo blijft je koffie of thee lekker warm en kun je hem goed vasthouden zonder je handen te verbranden. De Coffee to go beker van Fabelab heeft een mooi design in dezelfde lila kleur als de lunchbox en is gemaakt van duurzame materialen.

Fabelab coffee to go beker lila - VanZus

 

Zo zie je maar, VanZus is echt niet alleen voor ouders 😉. Naast het brede scala aan producten voor baby’s, kinderen en ouders zijn er genoeg leuke dingen voor als je geen ouder bent. Of je nu op vakantie gaat of in eigen land blijft, VanZus heeft hele leuke producten voor volwassenen. Neem een kijkje op de website en treat yourself!

Related posts