VanZus winter wonderland: houd je kinderen warm en blij!

VanZus winter wonderland: houd je kinderen warm en blij!

Brrr! Met de dalende temperaturen in Nederland is het tijd om je in te pakken en je voor te bereiden op de koude dagen die er aankomen. Of je nu dit weekend de kou gaat trotseren of je voorbereidt op wintersport met de kleintjes, VanZus heeft alles wat je nodig hebt om je kinderen warm en stijlvol te houden.

VanZus - blog winter wonderland

 

Warm en knus in je VanZus winterkleding

Met de juiste winterkleding van VanZus blijft jouw kleine warm met de koude temperaturen. VanZus heeft toffe skipakken en warme regenpakken van Konges Slojd, leuke mutsen, sjaals en wanten van Rockahula, Mrs Ertha en Alwero en warme winterjassen van Liewood. Zeg vaarwel tegen de kou en zeg hallo tegen de winteritems die je kinderen warm houden en er fantastisch uit laten zien!

VanZus - Konges Slojd skipak

 

Blije voetjes met thermoboots en warme sokken

Geen koude voetjes met de warme sokken en thermoboots van merken als Konges Slojd en En Fant. Thermoboots zijn ontworpen om die kleine teentjes warm te houden, of ze nu het koude Nederland gaan verkennen of de eerste stappen zetten op de skipistes. Laat ze de comfort en warmte van de gevoerde laarsjes voelen en ze zullen zich heerlijk vrij voelen in de winter!  

VanZus - thermoboots farm blue Konges Slojd

 

Knuffelcomfort voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten heeft VanZus schattige onesies en warme teddykleding van Little Dutch die de perfecte mix bieden van comfort en schattigheid. Houd je baby warm of je nu buiten in de sneeuw bent of lekker thuis knuffelt.

VanZus - teddy onesie Little Dutch

 

Winters speelgoed voor sneeuwavonturen

Geen wintertrip is compleet zonder wat sneeuwplezier! VanZus brengt je het coolste winterse speelgoed om je wintersport extra speciaal te maken. Pak de opblaasbare sneeuwscooter van Konges Slojd of de snowtubes van Petites Pommes erbij voor coole afdalingen en een sneeuwbalmaker van Liewood voor geweldige sneeuwgevechten. Laat de fantasie van de kinderen de vrije loop en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

VanZus - sneeuwscooter Konges Slojd 

Blijf warm thuis met VanZus

Als het te koud is om naar buiten te gaan, dan houd jij je baby lekker warm met de winterslaapzakken van Jollein, Nobodinoz of Little Dutch. Bovendien zijn onze warme dekens van onder andere Alwero perfect voor op de bank, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat voor het hele gezin.

VanZus - slaapzak miffy green Jollein 

Met VanZus wordt de winter een magisch avontuur voor zowel jou als je kinderen. Van stijlvolle winterkleding en warme thermolaarsjes tot coole winterse speeltjes en knus comfort voor de kleinste leden van de familie, VanZus heeft alles wat je nodig hebt tijdens het koude seizoen. Dus kleed je aan, blijf warm en laat de winteravonturen beginnen!

Related posts