Ik ga op vakantie en neem mee…

Ik ga op vakantie en neem mee…

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. De vakantie voor sneeuwpret, zonneschijn, of knusse momenten thuis! Bij VanZus hebben we alles om jouw voorjaarsvakantie onvergetelijk te maken, of je nu naar de sneeuw of zon gaat, of lekker thuisblijft.

VanZus - onderweg blog voorjaarsvakantie

 

Winter Wonderland

Voor degenen die kiezen voor een winters avontuur hebben we alles in huis om je warm en stijlvol te kleden. Denk aan de geweldige skipakken van Konges Slojd en de thermoboots van En Fant, Liewood en Konges Slojd. Mutsen, wanten en sjaals maken je winterlook compleet. En laten we de sneeuwballenmaker van Liewood, de snowtubes van Petites Pommes en de te gekke sneeuwscooter van Konges Slojd niet vergeten!

VanZus - wintersport blog

 

Op naar de zon!

Laat je de kou in Nederland achter en ga je op vakantie naar een zonnig land? Dan hebben we bij VanZus de leukste items om te kunnen genieten van de warme temperaturen. Voor de zonliefhebbers hebben we een geweldige collectie badpakken, bikini’s, zwembroekjes en onesies van merken als That’s Mine, Liewood, Konges Slojd, Mrs. Ertha en nog véél meer!

Ook voor in het zwembad moet je bij VanZus zijn! Zo hebben we een ruim assortiment aan opblaasartikelen van SUNNYLiFE, Liewood, Konges Slojd, Vanilla Copenhagen en Little Dutch. Ga je voor een stoer dino luchtbed, een opblaasbare eenhoorn of een leuke ster sprinkler?

Naast plezier is veiligheid in- en rondom het zwembad ook erg belangrijk. Kies daarom voor de zwembandjes van Petites Pommes, zwemvesten van Konges Slojd of splashers van Mrs. Ertha.

Ook kun je ruimte besparen in je koffer met de duurzame zwemluiers van Vanilla Copenhagen. Of je nu een duik neemt in de zee of ontspant aan het zwembad, wij hebben alles wat je nodig hebt.

VanZus - zonvakantie blog

 

Onderweg naar de vakantiebestemming

Of je nu van plan bent naar de zon te vliegen of de sneeuw op te zoeken, VanZus heeft alles wat je nodig hebt voor onderweg naar je vakantiebestemming. Van de leukste Konges Slojd trolleys en reistassen met lieve printjes tot aan handige snackboxen en thermosflessen van Done by Deer, Jollein en Konges Slojd om het eten en drinken mee te kunnen nemen. We hebben zelfs spelletjes voor onderweg, nekkussens en zonneschermen voor de autoramen. We maken jouw reis net zo leuk als de bestemming!

VanZus - snackbox onderweg blog

 

Alles voor de thuisblijvers

Voor degenen die dit jaar lekker thuisblijven hebben we ook een paar geweldige ideeën! Zo kun je je eigen lekkernijen bakken zoals taart en cupcakes met de bakvormen van Liewood en Nuuroo. Of ga je liever voor overheerlijke pannenkoeken of wafels met de Liewood dino en sandy pannenkoekenvormen en het wafelijzer van Konges Slojd.

Voor de gezellige spelletjesavonden hebben we ook genoeg keuze! Zo hebben we verschillende toffe spellen van merken als Janod, Tryco, Little Dutch en Liewood. Ga jij voor mens-erger-je-niet of memory?

VanZus - voorjaarsvakantie thuisblijven

 

Of je nu thuisblijft of op vakantie gaat, VanZus heeft alles om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Hoe dan ook, vakanties zijn er om herinneringen te maken. Leg alles deze vakantie vast met de Hoppstar camera’s, zodat je na de vakantie nog kan nagenieten van de mooie geschoten plaatjes!

Related posts