Valentijnsdag: hartjes in overvloed!

Valentijnsdag: hartjes in overvloed!

Het is bijna zover: 14 februari, oftewel Valentijnsdag! De dag waarop er liefde in overvloed is. Je kunt nu de perfecte outfits, accessoires en speelgoed met hartjes scoren bij VanZus 💖

Wil jij mijn Valentijn zijn?

De dag van de liefde staat voor de deur. Heb jij al bedacht wie jouw kleine Valentijn gaat zijn? Met de valentijnsitems van Konges Slojd, Rockahula en Label Label kun je jouw Valentijn overspoelen met liefde!

Valentijn blog VanZus

 

De liefdescollectie van Konges Slojd

Als je het hebt over de perfecte outfit en accessoires voor Valentijn kun je de hartjescollectie van Konges Slojd niet aan je voorbij laten gaan. De coeur- en amour-collectie staat vol met hartjesprints. Zo hebben we de geweldige Konges Slojd tutu's met hartjes en de veludo jurk die je makkelijk kunt combineren met het lulu bomberjasje coeur en het schattige schoudertasje. Of ga je voor de Konges Slojd vleugels met staf? Welk item je ook kiest, de liefde spat ervan af!

VanZus - Konges Slojd vleugels en toverstaf

 

Nog meer items voor het ultieme valentijnsgevoel

Bij VanZus hebben we naast de kleding en accessoires met hartjes nog veel meer items voor Valentijnsdag. Word verliefd op de Rockahula love heart sieradendoos, de schattige speldjes en de Label Label ringstapelaar

VanZus - Rockahula sieradendoos heart

 

Liefde voor je pop

De amour poppenspullen van Konges Slojd maken Valentijnsdag helemaal compleet. De poppenwagen, poppenbuggy en de draagwieg hebben liefdevolle details met glinsterende hartjes. Dat is toch geweldig!

VanZus - Konges Slojd poppenwagen amour

 

Het hele jaar door stralen in hartjes printjes

En laten we eerlijk zijn, deze prachtige items kun je naast Valentijnsdag het hele jaar door gebruiken! Dus waar wacht je nog op? Shop nu alle valentijnsproducten en maak er een dag vol liefde van!

Related posts