Roanne aan het woord: mijn favoriete tussenjasjes voor Jalou

Tussenjasjes van Konges Slojd

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen! Ik ben Roanne en ik ben al 5 jaar werkzaam bij VanZus als grafisch vormgever. Ik ben moeder van een meisje van bijna 2 jaar, Jalou, en het tweede meisje is onderweg.

De lente is een prachtige lichtere periode na de donkere wintermaanden. De zon gaat steeds meer schijnen, maar de nachten kunnen nog flink koud zijn. Als moeder van een peuterdochter zijn keuzes maken niet altijd mijn sterkte kant. Wat ik Jalou aantrek ‘s ochtends is altijd lastig. De temperatuur fluctueert behoorlijk in ons kikkerlandje. Daardoor is een tussenjas voor kinderen essentieel aan de kapstok!

VanZus heeft een divers assortiment aan tussenjassen samengesteld. Van stoere thermojassen en hippe bomberjacks tot de nieuwste modetrends! Of we nou onderweg zijn naar de opvang, de peuterspeelzaal, de speeltuin of we een lekkere boswandeling gaan maken, een tussenjack is een echte must-have. Meestal gaan deze uitjes spelenderwijs en niet op een rustig tempo. De lichaamstemperatuur stijgt snel, maar de kleine lichaampjes kunnen ook zo weer afgekoeld zijn. Een thermojasje is de perfecte oplossing tegen deze temperatuurwisselingen. Een thermojack is heerlijk warm en waterafstotend, waardoor het ook de regen goed tegenhoudt. Perfect voor koud weer, gure dagen of dagen waarop de wind snijdt. De verschillende thermojassen zijn allemaal gevoerd met fleece. De thermojassen van That’s Mine hebben zelfs afritsbare mouwen. Als het warmer is kunnen de mouwen van de jas afgeritst worden door middel van de ritsen op de schouder, waardoor de jas in een thermo bodywarmer verandert.

Ik kan jullie de Konges Slojd juno bomber niet onthouden, want wauw! De retro-look van het bomberjasje gecombineerd met de zachte kleuren en de mooie borduursels maken de outfit van je kind echt af! Door de fijne stof zit het jasje als gegoten. De bomber is windbestendig en waterafstotend dankzij de Bionioc-finish eco stof. Bij de Konges Slojd bombers verkopen we bijpassende rugzakken die de outfit helemaal afmaken. Jalou komt stralend voor de dag in haar favoriete juno bomber en rugzak in cameo brown!

Hoewel we natuurlijk al een tijdje op een heerlijk zonnetje zitten te wachten en dat de sandaaltjes weer de kast uit mogen, is de lenteperiode momenteel onvoorspelbaar qua weer. Het kan sterk afkoelen of ineens gaan regenen. Dan zijn regenlaarzen geen overbodige luxe. Regelmatig vallen er flinke buien waar grote plassen door ontstaan. Jalou kan geen plas voorbijlopen zonder te stampen in het water! Wil ik thuiskomen met droge sokken? Dan moeten de regenlaarzen zeker aan! Gelukkig heeft VanZus een mooie en uitgebreide collectie aan regenlaarzen. Met merken als En Fant, Grass & Air en Konges Slojd kun je goed voor de dag komen. Ga jij voor een effen kleur of een leuke print?

Related posts

  • Zwemvesten, splashers, puddle jumpers, zwembandjes… wat is het verschil?

    Zwemvesten, splashers, puddle jumpers, zwembandjes… wat is het verschil?

  • Onvergetelijke speelavonturen met populair buitenspeelgoed

    Onvergetelijke speelavonturen met populair buitenspeelgoed

  • VanZus dé conceptstore voor ouders en kinderen

    Ontdek VanZus: dé conceptstore voor baby's, kinderen en ouders