Mrs Ertha: het mooiste merk uit Portugal

Mrs Ertha: het mooiste merk uit Portugal

Het Portugese merk Mrs Ertha is opgericht in oktober 2020 door een fulltime moeder die de slaapkamer van haar dochters om wilde toveren in de perfecte ruimte om te dromen en te spelen. Het doel was etnisch verantwoord speelgoed te maken waar haar dochters zich meer mee konden identificeren.

Mrs Ertha selecteert leveranciers op kwaliteit en duurzaamheid en maakt veel producten die meerdere seizoenen in de collecties terugkomen. Daarnaast maakt het bedrijf seizoenscollecties met zwemkleding, zomerartikelen, kleding, schoenen en accessoires. Alles van duurzame materialen.

De nieuwe zomercollectie van Mrs Ertha is geweldig leuk! De fijne, zachte kleuren waar het merk bekend om staat gecombineerd met mooie details en schattige prints. Alle items matchen mooi met elkaar. Zo kun je een mooi badpak (met striklint!) of bikini kiezen, bijpassende zwemschoenen en er zijn er ook matchende zwemvesten, splashers of zwembandjes te verkrijgen. Zelfs de duikbrillen en het speelgoed van dit mooie merk passen geweldig bij de andere items.

Mrs Ertha maakt ook met enige regelmaat producten waarmee moeder en kind kunnen matchen. Neem bijvoorbeeld de paraplu’s die zowel door volwassenen als door kinderen te gebruiken zijn, hadden we afgelopen winter matchende mutsen en sjaals en liggen de horloges voor kinderen en volwassenen net nieuw in de schappen.

Leuk detail van de producten van Mrs Ertha is dat er vaak veel zorg besteed is aan de verpakking en de artikelen voor verzending geparfumeerd worden, waardoor je vaak een vleugje vanille ruikt als je de doos opent.

Zijn er dan geen nadelen te bedenken over Mrs Ertha? Eigenlijk geen onoverkomelijke. De kwaliteit en prijs zijn goed, de ontwerpen zijn fraai en het stukje duurzaamheid is natuurlijk heel fijn. Het enige puntje wat we op kunnen merken over Mrs Ertha is er één waar je rekening mee kunt houden: de kleding valt erg klein. We raden je aan om minimaal een maat groter te bestellen. 

Related posts