The Zoofamily: de vrolijkste camera’s en walkie talkies!

The Zoofamily bij VanZus

Toen wij het merk The Zoofamily tegenkwamen waren we meteen verkocht! Wat een leuke kindercamera’s, zeg. Bij VanZus waren niet alleen de mama’s enthousiast, iedereen was ervan van overtuigd dat we dit merk moesten verkopen. De schattige camera’s, walkie talkies en accessoires zijn dus sinds kort te koop bij onze webshop en ze gaan nu al hard! In dit blog vertellen we je graag meer over deze vrolijke producten.

The Zoofamily
The Zoofamily is ontstaan omdat ze vonden dat er nog geen geweldige kindercamera’s bestonden. Met de camera’s, die overigens allemaal prints met diertjes hebben, willen ze een band tussen kinderen en de natuur bevorderen. Later hebben ze walkie talkies aan het assortiment toegevoegd en daarmee hebben ze een erg leuk, compleet aanbod wat in zijn geheel verkrijgbaar is bij VanZus.

 

Fotocamera’s
The Zoofamily staat bekend om haar fotocamera’s. De kindercamera’s zijn gemaakt voor kleine handjes en hebben een duurzaam en schokbestendig ontwerp dat bestand is tegen alledaags spelen. Dankzij de eenvoudige bediening kunnen alle kinderen vanaf 3 jaar ze gemakkelijk gebruiken. Perfect dus voor fotografen in spé of voor kinderen die gewoon hun favoriete momenten willen vastleggen. Ondanks hun speelse ontwerp leveren de camera’s een uitstekende beeldkwaliteit, waardoor foto’s met hoge resolutie te maken zijn. Ook hebben ze veel leuke functies, zoals kaders, filters en effecten.

Bij VanZus hebben we de urban zoo camera’s met de schattige diertjes die boven de lens uitkomen. Deze camera’s bevatten een zoomfunctie en hebben 48MP, dus ze maken erg goede foto’s.

De zoo friends camera’s zijn perfect voor beginnende fotografen. Deze hebben 32MP en zijn beschikbaar met veel verschillende dierenhoesjes.

Beide soorten fotocamera’s worden geleverd met een nekkoord en 32 GB geheugenkaart. 

 

Videocamera’s
Hoe bijzonder zijn de videocamera’s voor kinderen?! Dit unieke product is geweldig voor kinderen die het leuk vinden om filmpjes op te nemen. Met de videocamera’s van The Zoofamily kunnen kinderen al hun avonturen vastleggen en terugkijken. De filmcamera’s zijn ontworpen om comfortabel in kleine handjes te passen. Met 45MP maken deze filmcamera’s scherpe opnames. Bij VanZus hebben we de dino versie, de fox versie en de unicorn versie. Voor ieder wat wils!

Printcamera’s
Met de zoo print camera’s maak je de leukste foto’s die direct worden geprint. Maak mooie herinneringen en bewaar ze voor altijd. De printcamera maakt 48MP foto’s en print ze in klassiek zwart-wit op papier. Bovendien worden ze ook opgeslagen voor later. De camera’s worden geleverd met papierrollen en stickers en zijn beschikbaar zijn in vier verschillende diertjes: bear, fox, unicorn en dino.

Ben je al snel door de printrollen heen, dan kun je deze ook los bij VanZus bestellen.

 

Walkie talkies
Naast camera’s hebben we ook erg leuke walkie talkies van The Zoofamily in ons assortiment. Deze walkie talkies hebben weer de bekende printjes en zorgen voor enorm veel speelplezier. Ze zijn makkelijk te bedienen en liggen lekker in de hand. Met een bereik van 3 kilometer blijven kinderen naadloos verbonden tijdens het buitenspelen. Wat is jouw favoriete walkie talkie? Mix & match met de favorieten van jouw buitenspeel-vriendjes!

 

Accessoires
Om jouw camera te beschermen en mee te nemen onderweg hebben wij ook de tasjes van The Zoofamily in de varianten fox, bear, unicorn en rabbit flower. Deze passen bij de camera’s, superleuk om te matchen!

Related posts