Going back to school!

Going back to school!

Na een heerlijke zomervakantie gaat de wekker weer vroeg af en moeten er weer broodtrommels gevuld worden. Dat betekent dat de vakantie er toch echt op zit en het nieuwe schooljaar begint. Maar voordat het zover is, moeten er eerst een aantal voorbereidingen worden getroffen. Zoals het aanschaffen van een nieuwe rugzak, etui en drinkbeker! Gelukkig heeft VanZus de leukste producten voor het nieuwe schooljaar, waardoor jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. 

Belangrijke aankopen voor het nieuwe schooljaar

De perfecte outfit voor de eerste schooldag is niet compleet zonder een van onze geweldige rugzakken! Zo hebben wij supertoffe rugzakken van Fresk met elk een eigen leuke print. Is een rugzak niet helemaal jouw ding? Dan hebben we ook leuke boekentassen met dezelfde leuke prints! Voor het complete plaatje hebben we ook een gymtas, die ook als zwemtas gebruikt kan worden en een leuke etui, waardoor je de set compleet kan maken!

Naast de leuke collectie van Fresk hebben wij ook leuke rugzakken van Les Déglingos. Deze schattige rugzakken zijn er in verschillende soorten diertjes. Zo hebben we een kat, een schaap, een flamingo en een stoere leeuw!

Maar, er is meer! We hebben ook een etui waarmee jij echt kan uitblinken op school. We hebben namelijk etuis waarin je alle pennen, potloden en stiften in kwijt kunt en die je ook nog eens kan personaliseren met je eigen naam! Hoe tof is dat?!

 

Tijd om te eten

Tijdens de middagpauze kunnen de kinderen op school eten of ze gaan tussen de middag naar huis en eten daar een broodje. Voor een lunch op school heeft VanZus een leuke lunchbox waar makkelijk een broodje, stukje fruit en wat lekkers in past. Maar ook voor thuis hebben we verschillende lunchsets van Eef Lillemor, waardoor elke lunch een feestje wordt. Ga je voor de beer, koala, wasbeer of het konijn?

Tijdens de lunch en gedurende de dag moet er natuurlijk ook genoeg gedronken worden. Met de stainless steel drinkbekers van Fresk blijven de koude drankjes extra lang koel en de warme drankjes lekker warm! De drinkbekers van Fresk passen perfect bij de rugzakken, boekentassen, gymtassen en de etuis van Fresk. Ook van Eef Lillemor hebben we enorm leuke stainless steel drinkbekers met schattige opdruk!

Raak nooit meer iets kwijt

Een schooltas raak je wel eens kwijt tussen alle spullen aan de kapstok, op schoolreisje of op schoolkamp. Ook komt het wel eens voor dat de tas wordt verwisseld met een ander. Dat kan gebeuren, maar vanaf nu gebeurt dat niet meer. Met de naamlabels van VanZus raak je jouw tas nooit meer kwijt. De naamlabel is voorzien van jouw naam en een telefoonnummer, waardoor je altijd weet welke tas van jou is. Daarnaast hebben we gave sleutelhangers van vilt en plexiglas. Deze zijn te personaliseren en kan je vervolgens ook aan je tas, etui of sleutelbos hangen, waardoor jij je spullen niet meer kwijtraakt!

Kortom voor de allerleukste schoolproducten moet je bij VanZus zijn!

Related posts