Back to school met VanZus

Back to school met VanZus

De zomervakantie is nog in volle gang maar vanaf 21 augustus gaat een deel van de schoolgaande kinderen in Nederland alweer terug naar school. Dan verruilen we de zomerse dagen voor het vrolijke geluid van schoolbelletjes en de relaxte ochtenden weer voor een race tegen de klok.

Terug naar school betekent het ontmoeten van vrienden, nieuwe leraren en nieuwe avonturen. En natuurlijk is het belangrijk om goed voorbereid te zijn op komend schooljaar. Een essentieel onderdeel van die voorbereiding is zorgen voor alle benodigde schoolspullen. Wat heb je precies nodig om het nieuwe schooljaar zo goed mogelijk te starten? In dit blog nemen we je mee naar de leukste back to school producten van VanZus.

Back to school met VanZus

 

Allereerst is een hippe en comfortabele rugzak natuurlijk het belangrijkste item. Kies een rugtas van goede kwaliteit met verstelbare banden, zodat hij goed past bij de lichaamsbouw van jouw kind. En schooltassen heb je natuurlijk in allerlei soorten en maten. Van een schattige, zachte teddy boucle rugtas van Jollein tot een stoere groene dino rugzak van Konges Slojd of een schattige dierentas met oortjes van Liewood. Bloemetjes, hartjes, bootjes, dierengezichtjes, citroenen, dino’s en vlinders. De keuze is reuze!

VanZus - Liewood allan pile rugzak

 

Dan is die hippe rugtas gekocht, maar wat doe je hier allemaal in? Kinderen hebben meestal vanaf groep 3 zelf een etui mee met potloden, een liniaal, een gum en een puntenslijper. Na groep 3 wordt de schooletui vaak meer gevuld met (gekleurde) pennen met allerlei grappige versieringen en (markeer)stiften. Een etui is dus belangrijk om het favoriete schrijfwaar in op te bergen. Deze heb je ook in verschillende soorten en maten: één of 2 vakken, van stof, teddy of plastic, groot of klein en met print of niet. Er is altijd wel een geschikte schooletui voor jouw kindje. VanZus heeft mooie exemplaren van TrixieMrs Ertha, Liewood, Nobodinoz, Konges Slojd en Vanilla Copenhagen. Met met een goed georganiseerde etui is jouw kindje altijd klaar om aantekeningen te maken en huiswerk te doen. En kijk je alweer uit naar de volgende vakantie? Dan kan diezelfde etui misschien ook wel gebruikt worden als toilettasje.

VanZus - Trixie etui

 

Maar er moet natuurlijk ook gegeten en gedronken worden. Kies voor een handige lunchbox met verdeelvakjes zoals die van Done by Deer zodat de verschillende gezonde en voedzame hapjes elkaar niet bijten. Niemand wordt blij van een broodje kaas met banaan! Sommige broodtrommels hebben zelfs een handig vorkje erbij, zoals de Little Dutch lunchbox campus little goose. Ideaal voor op school! Een snackboxje voor het 10-uurtje is ook handig. Heb je de schattige OYOY snackdoosjes gezien in de vorm van een wolkje?

VanZus - Done by Deer lunchbox

 

Voldoende water drinken is voor iedereen belangrijk. Het helpt wanneer je een leuke en lekvrije drinkfles hebt! Er zijn drinkflessen met een handige drinktuit zoals die van Nuuroo, thermosflessen van Liewood en flessen met een handig hengsel zoals die van Grech & Co.

VanZus - Nuuroo nima drinkfles

 

Tot slot heb je deze trouwe metgezel nodig tijdens de gymlessen, zwemlessen en buitenschoolse activiteiten: de gymtas! Zorg dat jouw kindje klaar is voor een portie beweging met de goedgevulde gymtas met sportoutfit, gymschoenen en handdoek. En net als de schooltas heb je ook de zwemtas in allerlei soorten en maten. Bij VanZus hebben we diverse soorten: van de Little Dutch gymtas met prints van bloemen of boten tot de schattige dierentassen van Trixie

VanZus - Trixie gymtas

 

Laten we samen uitkijken naar een goed voorbereid, fantastisch nieuw schooljaar, vol ontdekkingen, lachende gezichten en nieuwe avonturen.

Related posts