Dagje strand: alle musthaves voor kinderen en volwassenen

Blog VanZus - Dagje strand: alle musthaves voor kinderen en volwassenen

Hey strandganger! Ben je klaar om te genieten van de zon terwijl de kinderen plezier hebben in het zand? Je kunt het strand natuurlijk niet op zonder de juiste uitrusting. En ja, als ouder zijn de meeste dingen die je meeneemt voor kinderen, maar ik zal ook een paar tips geven voor volwassenen (met of zonder kinderen). In dit blog vind je alle musthaves voor een dagje strand!

 

Laten we het eerst hebben over het belangrijkste strandspeelgoed. Geen strandtrip met kinderen is compleet zonder een strandsetje met een emmer, schep en zandvormen. Met dit zandspeelgoed kunnen de kleintjes zandkastelen bouwen en lekker spelen. En laten we eerlijk zijn, zandkastelen bouwen is een van de leukste aspecten van naar het strand gaan! VanZus heeft echt de leukste strandsetjes voor kinderen van merken als Done by Deer, OYOY, Baby’s Only en Nuuroo. 

Done by deer strandset 

Voor wat oudere kinderen komen een drijfplank en een duikbril goed van pas. Met een drijfplank van Konges Slojd kunnen kinderen goed leren zwemmen terwijl ze de golven trotseren. Een zwembril is handig om de onderwaterwereld te verkennen en misschien zelfs te duiken of snorkelen! Ook fijn dat het zoute water zo niet in de ogen komt. Scheelt weer een hoop gedoe. VanZus heeft veel leuke duikbrillen in verschillende kleuren van o.a. Petit Pommes en Konges Slojd. Ook een leuke tip: de duikset van Konges Slojd met een duikbril, snorkel en flippers in één! Dat setje moet echt mee op vakantie!

Konges Slojd duikset

 

Wat mag nou echt niet ontbreken tijdens een stranddag? Een opblaasbare strandbal natuurlijk! Hiermee kunnen je kinderen zich uren vermaken (en stiekem jijzelf ook). Met een leuke opblaasbal van Petit Pommes of Little Dutch kun je overslaan in het water, je kunt ermee voetballen, volleyballen of trefbal spelen. Hij is licht van gewicht, gemakkelijk in te pakken en zorgt gegarandeerd voor urenlang plezier in de zon.

Konges Slojd strandbal unicorn

 

Als de kleintjes even pauze van de zon nodig hebben, dan is een pop-up tentje een praktische oplossing. Een strandtent van Konges Slojd of Vanilla Copenhagen biedt een schaduwrijke plek om uit te rusten en op te laden en het helpt kinderen te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. Wikkel ze in een fijne handdoek of badcape van bijvoorbeeld Jollein, Fabelab, That’s Mine of Roommate om af te drogen en even bij te komen.

Vanilla Copenhagen strandtent

 

Een andere manier om uit te rusten is om lekker te liggen op een luchtbed. Met een opblaasbed kunnen de kinderen in de zon luieren op het strand, of lekker drijven op het water. Bovendien is het een geweldige manier om de kids te beschermen tegen het hete zand of de harde steentjes op een kiezelstrand. 

Little Dutch luchtbed

 

Zoals beloofd, hierbij de echte strand-essentials voor volwassenen (of je nou kinderen hebt of niet). Ga voor een praktische strandtas van Nobodinoz om al je spullen in op te bergen. Deze tas is groot genoeg voor alle benodigdheden voor een beach day en heeft handige vakjes. Vergeet je strandlaken, zonnebrand, hoed, zonnebril en eventueel een boek of koptelefoon niet.

Nobodinoz strandtas

 

Een andere musthave voor op het strand is een koeltas. Neem je eigen gekoelde drankjes en wat te eten mee. Zo hoef je niet alles bij een strandtent te halen. Bovendien is er niets lekkerder dan een koud flesje water op een hete zomerdag! Zo blijf je de hele dag gehydrateerd en vol energie.

Nobodinoz koeltas

 

Zo, dat was het dan! Of je nu zandkastelen bouwt, beachvolleybal speelt of gewoon lekker in de zon gaat liggen, VanZus heeft genoeg strandspeelgoed voor kinderen en handige musthaves voor volwassenen om uit te kiezen. Met de juiste uitrusting heb je gegarandeerd een leuke en ontspannende dag op het strand. Vergeet jezelf en je kinderen niet in te smeren met zonnebrand van Naïf en dan ben je klaar voor een lekker dagje naar het strand!

Related posts