Onvergetelijke speelavonturen met populair buitenspeelgoed

Onvergetelijke speelavonturen met populair buitenspeelgoed

Joepie, de winter is voorbij en het mooie weer is in aantocht! Tijd om lekker buiten te spelen en te genieten van het mooie weer. Voor kinderen is het soms even wennen om na de koude en natte periode buiten te spelen en actief te zijn. Gelukkig zijn er volop leuke spelletjes en speelgoedopties om het buitenspelen na de winterperiode weer op gang te brengen. Met het populaire buitenspeelgoed van VanZus beleeft ieder kind onvergetelijke speelavonturen!

Benut elk geschikt moment om je kindje te laten buitenspelen. Of het nu tussen slaapjes door is, na school of in de zomervakantie. Buitenspelen is niet alleen superleuk, maar ook heel belangrijk voor de groei en ontwikkeling van je kindje. Door buiten te spelen, wordt de fantasie de vrije loop gelaten en ontstaan nieuwe vriendschappen. En niet te vergeten: je verbetert ook de conditie en coördinatie tijdens het buitenspelen. Hoe? Kijk maar eens hoe actief en behendig je kindje is. Rennen, klimmen en springen, jouw kleintje blijft zo in topvorm!

Maar wat is nou écht geschikt buitenspeelgoed voor jouw mini? Ik neem je mee naar de meest populaire opties wat buitenspeelgoed betreft.

Voor racemonsters: van loopfiets tot de Scoot & Ride

Het populairste buitenspeelgoed van deze tijd zijn natuurlijk de step en de loopfiets en step in-een (de Highwaykick) van Scoot and Ride! Is jouw kindje een echt racemonster? Dan kan Scoot and Ride niet ontbreken. Of wat dacht je van fietsen, rolschaatsen of skeeleren? Er is altijd een optie die past bij de leeftijd en het vaardigheidsniveau van jouw kindje. Vergeet de helm tijdens het fietsen, skaten of steppen niet om het hoofd van jouw kind te beschermen. 

Scoot and ride

Traditioneel buitenspeelgoed

Wat nog meer niet mag ontbreken als het over populair buitenspeelgoed gaat zijn de traditionele spelletjes zoals ringwerpen, jeu de boules/boccia, croquet en bowlen/kegelspel van de merken als Liewood, Kid’s Concept, Nobodinoz. Dit zijn geweldige spelletjes die jouw kindje kan spelen met familie en vriendjes. Houd de score bij en de winnaar wint natuurlijk eeuwige roem!

Old time favorites: springtouw & stoepkrijt

Een springtouw is een andere geweldige optie als het over spelletjes voor buiten gaat. Zing een van de vele springtouwliedjes terwijl de voeten het touw niet raken. Een mooie uitdaging terwijl je kindje ook nog eens aan zijn of haar conditie werkt. Nobodinoz, Little Dutch en Kid’s Concept hebben echt superleuke exemplaren! Liever rustig en creatief bezig zijn? Stoepkrijt is dan de perfecte optie. Laat jouw kindje de meest kleurrijke kunstwerken creëren op de stoep of jullie straat een toffe make-over geven van krijt!

Buitenspelen bij VanZus

Voor kleine avonturiers: tipitent/wigwam

Maar er is nog veel meer populair speelgoed voor buiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speeltent of tipi/wigwam? De tipitent is geïnspireerd op de traditionele indianententen en biedt een veilige en knusse plek voor kinderen om te spelen en te fantaseren. VanZus heeft tipi’s van Kid’s Concept, Little Dutch, Nobodinoz en Roommate. En heb jij de andere tenten van Kid’s Concept al gezien, het huis en het paviljoen? Zo geweldig! Zet de tent in de tuin, verzamel alle knuffels, poppen en ander speelgoed in de tent en spelen maar! Wil jouw kindje liever chillen? Lekker lezen of liggen in je eigen bubbel kan perfect in een speeltent. Helemaal in combinatie met een rond speelkleed van bijvoorbeeld Nobodinoz voor extra comfort!

 

Paviljoen tent kid's concept

 

Voor waterratjes: opblaasbare zwembadjes

Op zoek naar verkoeling tijdens de warme zomerdagen? Dan is een opblaasbaar zwembad een geweldige optie om af te koelen en te spelen. Bij VanZus vind je stijlvolle opblaasbadjes van de merken Petites Pommes, Konges Slojd en Little Dutch in verschillende afmetingen, prints en kleuren. Heerlijk spetteren, plonzen en spelen in het water. Natuurlijk nog leuker met waterpistolen, emmers, gieters en ander waterspeelgoed. Kom maar op met die zonnige dagen en laat de waterpret maar beginnen!

Of je kind nu graag actief bezig is of liever creatief speelt, alleen of samen met vriendjes en familie, er is altijd wel een spel dat perfect bij zijn of haar interesses past. Buitenspelen biedt eindeloos plezier en avontuur voor kinderen van alle leeftijden.

Maar let wel op: bescherm je kindje tegen de zon tijdens het buitenspelen. Breng zonbescherming aan zoals zonnebrandcrème met hoge factor van Naïf en draag een pet of hoed van Mrs Ertha, Nuuroo, Rockahula of Konges Slojd om het gezicht en hoofdhuid te beschermen. Zo kan je kindje zorgeloos genieten van het buitenleven!

 

Zonbescherming Naif VanZus

 

Related posts