Waterspeelgoed: verkoeling en plezier voor de zomerse dagen!

Blog VanZus Waterspeelgoed: verkoeling en plezier voor de zomerse dagen!

De zomer is in aantocht, temperaturen lopen op en dat betekent dat het tijd is om te genieten van verkoeling en plezier in en rond het water. Of je nu naar het strand, het zwembad of de achtertuin gaat, waterspeelgoed is onmisbaar voor jong en oud. Laten we een duik nemen in de wereld van waterspeelgoed!

 

Watersproeiers: voor een spetterende dag

Watersproeiers zijn de perfecte manier om je achtertuin om te toveren tot een waterparadijs. Kinderen kunnen zich vermaken en afkoelen terwijl ze worden besproeid door waterstralen. Bij VanZus zijn watersproeiers verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten: van een waterspuit die je kindje zelf kan bedienen tot een zwembad met ingebouwde watersproeiers. En wat dacht je van een watersproeier in de vorm van een slang van het merk Konges Slojd? Gillen en rennen geblazen terwijl de kinderen ook nog de watersproeiers proberen te ontwijken. Succes verzekerd!

Vanilla Copenhagen seashell sprinkler - VanZus

 

Zwembadjes en zwembanden: verfrissend plezier voor jong en oud

Een zwembadje is een klassiek stuk zomerspeelgoed dat altijd populair blijft. Of je nu een opblaasbaar badje in de tuin plaatst of een draagbare zwemband meeneemt naar het strand, het biedt verkoeling en eindeloos vermaak. En niet alleen voor kinderen, ook volwassenen vinden het heerlijk vertoeven in een zwembad. Wil je een echte blikvanger in je tuin of op het strand met net wat meer comfort en stijl dan de standaard zwembadjes en zwemringen? Dan zul je zeker goed slagen bij de merken Petites Pommes, Konges Slojd en Little Dutch op de webshop van VanZus.

Petites Pommes zwemband - VanZus

 

Luchtbedden: drijvend genot met een vleugje magie

Voor de ultieme ontspanning op het water zijn luchtbedden een must-have. Kies uit betoverende ontwerpen, zoals een eenhoorn of een dinosaurus van Konges Slojd, en drijf weg op de golven terwijl je geniet van de zon. Luchtbedden zijn verkrijgbaar in diverse maten, waardoor zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van deze zomerse chill-plek. Hoewel het voor volwassenen soms een hilarische uitdaging kan zijn om op het luchtbed te klimmen, zorgt dit juist voor extra lachwekkende momenten en onvergetelijke herinneringen.

Konges Slojd unicorn luchtbed - VanZus

 

Duikbrillen, duiksets en badmutsen: ontdek de onderwaterwereld

Voor de jonge avonturiers die graag op ontdekking gaan in het water, zijn duikbrillen en duiksets essentieel. Met een duikbril kunnen ze de fascinerende onderwaterwereld verkennen en kennismaken met zwemmen en snorkelen. Een duikbril in het zwembad is ook altijd handig wanneer jouw kindje het leuk vindt om speelgoed, muntjes of steentjes op te duiken. Vergeet ook niet de badmuts, die niet alleen helpt om het haar droog te houden, maar ook zorgt voor extra hydrodynamica tijdens het zwemmen. En ook belangrijk: in het buitenland kan het dragen van een badmuts bij zwembaden verplicht zijn. Dus check dat even voordat je het vliegtuig of de auto in stapt! Als jouw kindje een badmuts op moet, dan maar een die er ook nog eens fashionable uit ziet zoals de Konges Slojd badmuts met schattige citroenen, toch? En zeg nu zelf: een standaard badmuts is zoo saai op de vakantiefoto’s!

Petites Pommes duikbril - VanZus

 

Babyspeelgoed voor in het water: veilig, leerzaam en fun!

Laat jouw baby kennismaken met water met speciaal ontworpen waterspeelgoed voor baby’s. Dit speelgoed is niet alleen veilig, het is ook een stimulans voor de zintuigen en het vertrouwd raken met het water. En daarnaast is het natuurlijk lots of fun! Met een babyzwemband van Konges Slojd is jouw kleinste er helemaal bij! Om te spelen hebben we leuke drijvende badspeeltjes met zachte texturen en felle kleuren, zoals de schattige badbootjes van Liewood en Little Dutch. Van drijvende badeendjes tot interactieve waterspeeltjes zoals een watermolen, er is een breed scala aan opties om de kleintjes te vermaken en te laten genieten van het water.

Konges Slojd baby zwemband - VanZus

 

Duurzaam waterspeelgoed: spelen met respect voor de planeet

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, zelfs bij het kiezen van (water)speelgoed en waterbenodigdheden. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer opties voor duurzaam speelgoed gemaakt van gerecyclede materialen of biologisch afbreekbaar plastic. Deze milieuvriendelijke keuzes dragen bij aan het behoud van onze oceanen en zorgen ervoor dat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van waterpret. Zo zijn bijvoorbeeld de producten van Petites Pommes gemaakt van duurzaam PVC-materiaal.

Petites Pommes zwembandjes - VanZus

 

Swimessentials: veiligheid boven alles

Veiligheid staat altijd voorop, vooral als het gaat om zwemmen en waterspelen. Swimessentials zoals zwemvesten, zwembandjes en zwemaccessoires zijn van groot belang om de kleintjes te beschermen en hun zelfvertrouwen in het water op te bouwen. Kies voor zwemhulpmiddelen die voldoen aan de veiligheidsnormen en zorgen voor een comfortabele pasvorm, zodat kinderen zich vrij kunnen bewegen en plezier kunnen hebben zonder zorgen. Bij VanZus vind je hippe zwemvesten van Konges Slojd en mooie splashers van Mrs Ertha. Geen oranje fluor vestjes, maar stijlvolle exemplaren. Dat geldt overigens ook voor de zwembandjes van Petites Pommes, die gemaakt zijn in verschillende vrolijke kleuren. Er zitten altijd zwembandjes tussen die matchen bij het zwembroekje of badpakje van jouw kindje!

Mrs Ertha splasher little garden - VanZus

 

En als we het dan toch over veiligheid hebben: vergeet niet om toezicht te houden tijdens het spelen in het water en om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals zonnebrandcrème en voldoende hydratatie.

Laat het avontuur beginnen en geniet van alle spetterende momenten met je favoriete waterspeelgoed en maak onvergetelijke zomerherinneringen!

Related posts