Wiebel of wobbel maar!

Wiebel of wobbel maar!

Hoe vaak zit of staat jouw kleintje stil? Die van mij niet zo vaak! Het liefst klimt ze overal op, wiebelt erop los, ziet in alles een spel en beweegt het liefst het grootste deel van de dag.  

Het balansbord van Wobbel is hier dus een grote hit! Spelen, bewegen, balanceren, glijden, dansen en zitten gebeurt hier allemaal op de Wobbel. De balansborden van Wobbel zijn er in diverse uitvoeringen, soorten en maten en zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Ook zijn ze er in diverse kleuren waardoor er altijd één te vinden is die goed bij jou in huis past met of zonder vilt.  

De Wobbel is geweldig speelgoed en past goed binnen het thema open ended play. Het is veelzijdig speelgoed wat op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Het balansbord stimuleert het balanceren, evenwicht houden en het gebruik van kracht tijdens het spelen. Kinderen worden bewust van hun lichaam terwijl ze plezier maken.  

De Wobbel starter is een ideaal eerste balansbord, perfect voor de allerkleinsten. De starter is extra stabiel in de afwerking, dus perfect voor kleine, wiebelige benen. Deze variant is lichter dan de original en dus ook makkelijker te verplaatsen voor kleine kinderen. Deze Wobbel neem je ook makkelijker mee door het gewicht en het formaat. De speelse vorm stimuleert creativiteit, kinderen bepalen zelf het spel met de Wobbel. Ze kunnen het balansbord gebruiken voor balanceren en evenwichtsspelen, maar ook als glijbaan, schommel, brug en ga zo maar door.  

Het balansbord is zeker met een kussentje ook een heerlijke relaxplek om bijvoorbeeld even met een boekje tot rust te komen. Deze variant van de Wobbel kan tot 100 kilo dragen. Ook papa en mama kunnen dus gerust even wiebelen op de Wobbel!  

De Wobbel starter is 70 x 27,5 centimeter en weegt 2 kilo. De Wobbel original is de grote broer of zus van de Wobbel starter. De gebruiksmogelijkheden zijn hetzelfde als bij de Wobbel starter, maar deze Wobbel is een maatje groter, zwaarder en mist de extra stabiele afwerking. Extra uitdagend voor grotere kinderen. De Wobbel original is geschikt voor alle leeftijden (met wat hulp) en kan tot 200 kilo dragen. De afmeting van de Wobbel original is 90 x 30 centimeter en deze variant weegt 4,5 kilo.  

Beide soorten zijn gemaakt van FSC gecertificeerd beukenhout en zijn verkrijgbaar met of zonder (gekleurd) vilt 

Related posts