Terugbetalingsbeleid

Wat vervelend dat je bestelling niet aan je verwachting voldeed!

Heb je je retour of ruiling hier aangemaakt? 

Als je de stappen uit het retourproces doorlopen hebt wil je natuurlijk graag je geld terug ontvangen. Je kunt bij het retourneren van je bestelling kiezen uit twee opties: geld terug via de betaalmethode die je gebruikt hebt bij de oorspronkelijke bestelling of store credit. Uiteraard bieden we tevens de optie het product voor een ander artikel of andere maat om te ruilen. 

Geld terug via de gebruikte betaalmethode bij de oorspronkelijk bestelling
We proberen dit na ontvangst en controle van de retour altijd zo snel mogelijk in orde te maken. We hanteren een maximale termijn van 5 werkdagen na ontvangst en controle van je retour. Bij sommige betaalmethoden heeft dit alleen nog enkele dagen verwerkingstijd. Houd hier rekening mee alsjeblieft. Binnen 14 dagen na ontvangst en controle van de retour ontvang je het geld terug op je rekening.

Bij een ruiling van een product met een waarde van minimaal 30 euro vergoeden wij de retourkosten. Bij een retournering zijn de kosten voor retournering voor rekening van de consument. Wij voorzien je van een retourlabel. De kosten hiervan zijn de actuele kosten van de pakketvervoerders (de werkelijke kosten die wij maken) en houden wij in bij het terugstorten van het geld. 

Geld terug via store credit
We proberen dit na ontvangst en controle van de retour altijd zo snel mogelijk in orde te maken. We hanteren een maximale termijn van 5 werkdagen na ontvangst en controle van je retour. Hierna ontvang je direct het store credit. Houd je e-mailbox en spambox in de gaten.

Wanneer je een product met een waarde van minimaal 30 euro aankoopbedrag ruilt vergoeden wij de retourkosten. Wanneer je een product retourneert zijn de retourkosten voor rekening van de consument. Wij voorzien je van een retourlabel. De kosten hiervan zijn de actuele kosten van de pakketvervoerders (de werkelijke kosten die wij maken) en houden wij in bij het storten van het store credit.